17 Mayıs 2014 Cumartesi

BEYAZ SARAY DÜŞTÜ FİLMİ FULL İZLEYİN



BEYAZ SARAY DÜŞTÜ FİLMİ
Film izlemek istiyor ve seviyorsanız. Size aksiyon dram ve gerilim tarzında bir film önerebilirim. Beyazsaray düştü filmini öneriyorum. 12 Temmuz 2013 ‘de ekranlara giren bu filmin çekimleri Montreal ve Washington olmak üzere iki yerde çekildi.

           
            Filmin başrollerinden olan John kızını etkilemek için gizli servise dâhil olmak ister ve Başkan’ın korumalarından biri olmak için başvuruda bulunur ancak yanıt olumsuz olur. Kızına bu haberi vermek istemese de söylemek zorundadır. John kızını da alıp Beyaz Saray’a bir gezintiye çıkarlar. Burada kızına söyleyecekken bir anda ortalık karıştı. Beyaz Saray’da bir patlama oldu. Füze uçağı vurur. Helikopterler düşer ve bir grup asker Beyaz Saray’ı işgal etmiştir. Başkan ve ailesinin hayatı tehlikede ve onların hayatı da John’un elindedir. Saldırının nerden geldiği bilinmemekte ve askerler ne yapacağını nereye gideceğini bilmemektedir. Halk ise şaşkın ve kaçmaktadır.
Beyaz Saraydan çıkmanın yollarını aramaktadırlar. Çünkü Beyaz Sarayda büyük bir patlama meydana gelecektir. John yetkililerle irtibata geçmiştir. Neler yapması gerektiğini ne kadar vakti kaldığını sormaktadır. Bunların yanında filmde Beyaz Saray hakkında bilgi de vermektedir. Geçmişte neler olduğunu ve hatta son zamanda gündemde olan Wikileaks belgelerinde Beyaz Saray’ında gizli belgelerini açığa çıkartmıştır. Bu olayda yine filmde değinilmiştir.

            Birçok kişinin bu filmi izledikten sonra çok beğendiğini dile getirmektedir. Aksiyonu bol olan bu filmi izlemenizi herkes tarafından tavsiye edilmektedir. Eğer ki emin olmak istiyorsanız beyazsaray düştü türkçe dublaj izleyebilir ve film hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
 

Full hd film izle, online film izle, hd film izle. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com - Hd Film İzle