17 Mayıs 2014 Cumartesi

AÇLIK OYUNLARI: ATEŞİ YAKALAMAK TÜRKÇE DUBLAJ İZLE




AÇLIK OYUNLARI: ATEŞİ YAKALAMAK İZLE
          Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filmin ikinci serisidir. Amerikalı Suzanne Collins ‘ in yazmış olduğu Açlık Oyunları 2008 yılında yayınlanmıştır. Gary Ross’ un yönetmenliğinde çekilen film 23 Mart 2012 tarihinde vizyona girdi. Birçok kişi tarafından beğenildi ve izlenildi. Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak adıyla filmin ikinci serisini Francis Lawrence çekti. Aksiyon dram ve bilimkurgu bu üç türü içinde barındıran film tekrardan bizi maceraya sürükleyecek gibi geliyor.    

Katniss ileriyi görebilen modern bir dünyada geçen sürükleyici macerada bu sefer Quarter Quell için yarışıyor. Açlık Oyunları’nı kimsenin beklemediği bir sonuçla kazanmayı başaran Katniss ve Peeta evlerine dönüp diğer yerlerde ise zafer turu yapacaklardır. Ancak Snow’ un gizli planları onların sevinçlerini kursaklarında bırakacaktır. 25 yılda bir yapılan ve eski Açlık Oyunları kananlarının yer aldığı bir yarış bu sene gerçekleştirilecektir. Panem ‘ i sonsuza kadar değiştirebilecek olan bu yarışmada District 12 adlarıyla bir kez daha yarışacaklardır. Katniss ve Peeta hayatlarını bir kez daha riske atmayı göze alacaklardır.

Tüm dünyada yankı uyandıran Açlık Oyunları filminin ikinci serisinde de başrol oyuncuları Jennifer Lawrence ve Liam Hemsworth olacaktır. Kadroda değişen tek şey ise yönetmen koltuğunda bu sefer Francis Lawrence oturacaktır. İzlemediğiniz için pişman olacağınız ve izlediğiniz için asla pişman olmayacağınız bir film için hazır olun. Aksiyon dram ve bilimkurgunun beraber olduğu bir film türkçe dublaj ve hd film izleme seçenekleri ile sizi bekliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Full hd film izle, online film izle, hd film izle. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com - Hd Film İzle